Boek

Elly vindt het belangrijk om verworven inzichten uit de wetenschap (theorie en praktijk) betreffende het verhogen van welzijn in het dagelijks leven toe te passen. Haar praktijkkennis wil ze graag met je delen om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar lekker in je vel zitten.
 
Vaak heeft ze van haar patiënten de vraag gekregen waar haar werkwijze beschreven staat. Om aan deze vraag te voldoen, is ze afgelopen jaar bezig geweest  om dit in een (e)boek te schrijven: ‘ONGEVRAAGD ADVIES, als je meer uit je leven wilt halen’.

 

De wijze waarop Elly met jou verheldert wat bij jou past, doet ze op een praktische wijze. Jij wordt stap voor stap meegenomen om je meer inzicht in jezelf te geven in. Begin met dit boek, maak tijd voor de verheldering van jezelf en je ervaart hoe verlichtend deze werkwijze werkt.
 
Op zaterdag 19 november 2022 was de boeklancering in de Bblthk in Wageningen. Het was een groot succes met maatschappelijk betrokken publiek.
Het boek (24,95 euro) is te bestellen bij uw boekhandel, managementboek.nl en via de haar website www.boekongevraagdadvies.nl. Via haar eigen website houdt ze meer van de vaste boekenprijs over, maar komen er voor u wel de standaard verzendkosten bij. 
Het e-boek (19,95 euro), dat ook op een e-reader te lezen is, is nu al te bestellen via www.managementboek.nl en www.bol.com.
Elly geeft jou in dit boek handvatten om meer zicht te krijgen op wat jij belangrijk vindt. Vervolgens helpt ze je om jouw kwaliteiten en persoonlijkheid te verhelderen. Met dit verkregen overzicht en kennis over wat jij kunt doen om jouw veerkracht te vergroten, kun jij binnen  juw sociale context voor jezelf concrete en haalbare doelen bepalen. Hiermee ga jij vervolgens aan de slag. Haalbare passende geslaagde acties geven rust, harmonie en veel energie. Het boek is een wegwijzer naar meer tevredenheid in jouw leven.
Door met regelmaat jouw resultaten te (blijven) evalueren, zie je wat nog beter kan en word je steeds bekwamer. Bewust bekwaam en bewust onbekwaam zijn, maakt je sterk. Jouw focus en jouw handvatten blijven ook bij grote veranderingen in jouw toekomst centraal staan, waardoor je steeds beter bij jou passende keuzes kunt maken. Je bent authentiek en betekenisvol bezig wat jou een berg positieve energie geeft. Je werkt aan een positieve en duurzame relatie met jezelf en anderen. In balans komen en blijven is een inspirerende uitdaging.
Vooral jonge mensen die nog voor vele uitdagingen staan, wil Elly graag op weg helpen om bij hen passende keuzes te maken en om met plezier de vele uitdagingen van het leven aan te gaan. Het boek is ook interessant voor mensen die door (schokkende) gebeurtenissen, opnieuw hun toekomst moeten of willen bezien.