Boek

Elly vindt het belangrijk om verworven inzichten uit de wetenschap (theorie en praktijk) betreffende het verhogen van welzijn in het dagelijks leven toe te passen. Haar praktijkkennis, wil ze graag met je delen om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar lekker in je vel zitten.
 
Vaak heeft ze van haar patiënten de vraag gekregen waar haar werkwijze beschreven staat. Om aan deze vraag te voldoen, is ze bezig om dit boek te schrijven: “Ongevraagd advies”.

 

De wijze waarop Elly met jou verheldert wat bij jou past, doet ze op een praktische wijze. Jij wordt stap voor stap meegenomen om je meer inzicht in jezelf te geven in. Begin met dit boek, maak tijd voor de verheldering van jezelf en je ervaart hoe verlichtend deze werkwijze werkt.

Op vrijdag 19 november 2022 van 15.00-16.00 uur vindt de boekpresentatie plaats in de bibliotheek van Wageningen, de bblthk, Stationsstraat 2.
U bent van harte welkom. Vanaf dan is het boek te bestellen bij uw boekhandel, bol.com, managementboek.nl en via de website boekongevraagdadvies.nl.
Elly geeft jou in dit boek handvatten om meer zicht te krijgen op wat jij belangrijk vindt. Vervolgens helpt ze je om jouw kwaliteiten en persoonlijkheid te verhelderen. Met dit verkregen overzicht en kennis over wat jij kunt doen om jouw veerkracht te vergroten, kun jij binnen  juw sociale context voor jezelf concrete en haalbare doelen bepalen. Hiermee ga jij vervolgens aan de slag. Haalbare passende geslaagde acties geven rust, harmonie en veel energie. Het boek is een wegwijzer naar meer tevredenheid in jouw leven.
Door met regelmaat jouw resultaten te (blijven) evalueren, zie je wat nog beter kan en word je steeds bekwamer. Bewust bekwaam en bewust onbekwaam zijn, maakt je sterk. Jouw focus en jouw handvatten blijven ook bij grote veranderingen in jouw toekomst centraal staan, waardoor je makkelijker en sneller steeds weer bij jou passende keuzes kunt maken. Je bent authentiek en betekenisvol bezig wat jou een berg positieve energie geeft. In balans komen en blijven is een inspirerende uitdaging.
Vooral jonge mensen die nog voor vele uitdagingen staan, wil Elly graag op weg helpen om bij hen passende keuzes te maken en om met plezier de vele uitdagingen van het leven aan te gaan. Het boek is ook interessant voor mensen die door (schokkende) gebeurtenissen, opnieuw hun toekomst moeten of willen bezien.