Contact

Contact

Praktijkadres:
van der Molenallee 131,
6865 CC Doorwerth.

De praktijk is goed bereikbaar met de (snel)bus op het traject van Ede-Wageningen-Arnhem (retour) en met de auto, 3 km van de A50.

Route bekijken op Google maps

Telefoon: 06-53959331

Email: praktijksmits@kpnmail.nl

Openingstijden voor afspraken: werkdagen dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van  8.00-12.00 uur.

Telefonisch aanmelding/overlegtijd: werkdagen van 8.00-8.30 uur.

Voor alle aandoeningen waarin ik gespecialiseerd ben, is de wachttijd voor een intake (diagnostiek/behandeling)  gemiddeld  rond de 12 weken. Aangezien ik niet met wachtlijsten werk, is er op dit moment een stop voor nieuwe aanmeldingen.

De wachttijd voor behandeling is na de diagnostiek gemiddeld  3 weken. Met een restitutiepolis krijgt u 100% vergoed. Overlegt u eerst met uw zorgverzekeraar wat uw eigen bijdrage wordt als u een naturapolis of een combinatiepolis heeft.

Telefonische aanmelding (06-53959331) en kort telefonisch overleg over lopende behandelingen en aanmeldingen is mogelijk op werkdagen tussen 8.00 en 8.30 uur. Aanmelding kan uitsluitend telefonisch en dus niet per email, omdat ik samen met u de eerste screening wil doen, past wat ik bied bij wat u nodig heeft en zoekt? Indien ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, dan is het sturen van een sms of inspreken van de voicemail mogelijk. Ik bel u desgevraagd z.s.m. terug, het is mijn streven om u binnen 24 uur in werkdagen terug te bellen.

Bij acute crisissituatie binnen kantoortijden die geen vertraging verdragen, kunt u contact opnemen met uw huisarts als ik niet te bereiken ben. Ook buiten kantoortijden dient u in geval van spoed/crisis contact op te nemen met uw dienstdoende huisarts. Deze kan indien geïndiceerd, contact opnemen met uw regionale crisisdienst. Verder is 24/7 “de luisterlijn” te bereiken (anoniem, dag en nacht): 0900-0767 of chat via deluisterlijn.nl.  Tevens is 24/7 de zelfmoordpreventielijn te bereiken, tevens anoniem en vertrouwelijk: 0800-0113 of chat via 113.nl.

Afspraken worden in overleg gemaakt. Afspraken dienen uiterlijk 48 uur (werkdagen), vóór de afgesproken tijd afgezegd of verzet te worden, anders wordt u 75 euro per 1,5 uur voor eigen rekening in rekening gebracht ongeacht de oorzaak. Als u een kortere afspraak hebt, zijn de kosten in verhouding met de afgesproken tijd.

Voor mensen die reeds in behandeling zijn, is de praktijk bereikbaar gedurende de openingstijden via telefoon of sms/voicemail. Bij crisissituaties buiten kantooruren is uw dienstdoende huisarts te consulteren. Deze kan zo nodig een beroep doen op uw regionale crisisdienst. Waarneming voor mensen die reeds in behandeling zijn in vakantieperiodes wordt gedaan door collegae psychiaters uit mijn intervisiegroep, allen werkzaam in de regio Arnhem.

De waarnemingsinformatie (naam, telefoonnummer en adres) staat op het automatische bericht van mijn mobiele telefoon als de praktijk gesloten is, u dient mij dus te bellen om deze info te ontvangen.