Contact

Praktijkadres:
van der Molenallee 131,
6865 CC Doorwerth.

De praktijk is goed bereikbaar met de (snel)bus op het traject van Ede-Wageningen-Arnhem (retour) en met de auto, 3 km van de A50).

Route bekijken op Google maps

Telefoon: 06-53959331

Email: praktijksmits@kpnmail.nl

Openingstijden: werkdagen 8.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur

Telefonisch aanmelding/overlegtijd: werkdagen van 8.00-8.30 uur.

Voor alle aandoeningen waarin ik gespecialiseerd ben is de wachttijd voor een intake (diagnostiek) per 14 mei 2018:  7-8 weken. De wachttijd voor behandeling is na de diagnostiek:  3-4 weken.

Telefonische aanmelding (06-53959331) en kort telefonisch overleg over bestaande behandelingen is mogelijk op werkdagen tussen 8.00 en 8.30 uur. Aanmelding kan uitsluitend telefonisch en dus niet per email, de inhoudelijke informatie via de mail is immers niet beveiligd. Indien ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, dan is het sturen van een sms of inspreken van de voicemail mogelijk. Ik bel U desgevraagd z.s.m. terug, het is mijn streven om U binnen 24 uur in werkdagen terug te bellen. Bij acute crisissituatie binnen kantoortijden die geen vertraging verdragen kunt u contact opnemen met uw huisarts als ik niet te bereiken ben.

Afspraken worden in overleg gemaakt. Afspraken dienen uiterlijk 48 uur (werkdagen), vóór de afgesproken tijd afgezegd of verzet te worden, anders wordt U 75 euro voor eigen rekening in rekening gebracht ongeacht de oorzaak.

Voor mensen die reeds in behandeling zijn, is de praktijk bereikbaar gedurende de openingstijden via telefoon of sms/voicemail. Bij crisissituaties buiten kantooruren is uw dienstdoende huisarts te consulteren. Deze kan zo nodig een beroep doen op uw regionale crisisdienst. Waarneming voor mensen die reeds in behandeling zijn in vakantieperiodes wordt gedaan door collegae psychiaters uit mijn intervisiegroep, allen werkzaam in de regio Arnhem. De waarnemingsinformatie (naam, telefoonnummer en adres) staat op het automatische bericht van mijn mobiele telefoon als de praktijk gesloten is.